diumenge, 3 de juny del 2018

Cursa Vila de Sant Boi

 Un cop més arriba la cursa de la Vila de Sant Boi, i amb aquesta ja en són 33 edicions. Uns 10 quilòmetres on segurament no aconseguiràs la teva millor marca, on patiràs en les pujades, però gaudiràs d'un circuit exigent i maco.

Punts positius:
  • Comença i acaba a l'estadi d'atletisme.
  • Ambient d'amics i companys (cursa al meu poble d'acollida).
  • Diverses modalitats, 10k, 5k, kids, i baby's.

Punts no tan positius:
  • Circuit exigent amb desnivell.
  • Difícil aconseguir marca.
 Amb l'equip RunnAir que farà de llebre fem un escalfament per la pista d'atletisme d'un parell de quilòmetres, uns quants estiraments i cap al calaix. Sortiré amb la idea inicial d'anar a fer 40' però sense preocupar-me massa si vaig més lent.


Recorregut tret de la web de la cursa.

 Tret de sortida i comencem a córrer, km 1 a 3'42'', baixada en el km 2 a 3'48'', pujada al km 3 a 3'53'', km 4 a 4'05'', veig que em costarà mantenir un ritme per sota de 4'/km i decideixo afluixar una marxa. Km 5 a 5'13'' i passem per l'avituallament que està situat dins el parc sanitari Sant Joan de Déu, m'agrada passar per aquí dins.


Pujada a lèsglésia. Foto de Manuel Jiménez.

 Ara ve la segona part de la cursa que és la més exigent, passem la rambla km 6 a 4'05'' i ens enfilem cap a l'església de Sant Baldiri, km 7 a 4'17''. El recorregut segueix cap a la plaça de Catalunya on travessem diversos carrers i fem el km 8 a 4'20''. Ara toca pujar fins a l'estadi Constantí Miranda, km 9 a 4'29'' i km 10 a 4'20'' on s'acaba amb 400 metres dins la pista. Finalitzo la cursa amb un temps de 41'37''. Content perquè ha sigut una de les millors entrades a meta, amb la meva filla!


Amb l'equip RunnAir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada