dilluns, 3 de juliol del 2017

Trail Fonts del Montseny

 Només falta que algú digui, "ens inscrivim a aquesta cursa?" Per apuntar-nos un darrera l'altre. I Així va ser com em vaig inscriure a la Trail Fonts del Montseny juntament amb 8 companys més de RunnAir.
 El Trail Fonts del Montseny consta de tres proves, una de 30 km amb 1900 m D+, la de 20 km amb 900 m D+ on ens vam inscriure i el Trailet de 2 km amb 60 m D+.

Perfil i avituallaments cursa curta TFM. Font: web de la cursa.
 El perfil de la cursa indicava que al principi seria molt ràpida i després tocaria caminar en els següents quilòmetres que eren els més durs. A meitat de cursa petit descens i una altra pujada i a partir del quilòmetre 14, tot baixada fins a Viladrau on ens esperaven uns últims 200 metres d'escales fins a meta.

Recorregut i diferents dades.

 Tret de sortida i comença la festa. Primer km a 4'22'', segon a 4'19'', tercer a 4'17'', quart a 4'52'' i cinquè a 4'21'' amb un total de 97 m D+ i de 244 m D-, un començament amb baixada per anar escalfant les cames.
 A partir del cinquè quilòmetre comencem a pujar per pista, potser la part menys atractiva del recorregut fins a arribar a l'avituallament. Quilòmetre 6 a 5'41'' i 7 a 9'08'' paro 50 segons per beure isotònic i una barreta energètica, ara comença la part seriosa.

Inici de la cursa. Font: Javi Castelló.

 Del quilòmetre 8 al 10 és tot pujada amb 431 m D+ i només 21 m D-. Km 8 a 6'23'', 9 a 12'10'' i 10 a 11'09''. De l'onze al 14 un seguit de pujades i baixades. Passat l'avituallament del quilòmetre 14 tot baixada fins a 200 metres de meta. Baixem per un tram molt tècnic amb molta pedra on malauradament em trobo amb un company d'equip amb torcedura de turmell. A partir d'aquí decideixo anar amb ell fins a meta. Baixem a poc a poc i quan sembla que el turmell li respon PAM! una altra caiguda, i així fins a tres vegades. 


Arribada a meta amb tots els components de l'equip.

 Al final finalitzo la cursa amb un temps de 2h 10' 46'' en la posició 64. Content però amb el convenciment que podria haver fet prop de les 2 hores. 
 Cal dir que és una cursa amb un recorregut que m'ha encantat, un bosc preciós, i el Montseny espectacular, cursa molt recomanable. Voluntaris, avituallaments, organització, es mereixen un 10! 
 I felicitar a tot l'equip per la gran cursa i als lesionats que es recuperin com més aviat millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada