dimarts, 24 de gener de 2017

Mitja Marató de Sitges 2017


  El passat diumenge 15 de gener es va disputar la 34 edició de la Mitja Marató de Sitges.
  Feia molt de temps que no feia una mitja i mirant el saturat calendari que tinc vaig veure l'oportunitat de fer aquesta mitja. És una mitja que encara no havia fet, ja que fa dos anys degut a una lesió no la vaig poder córrer, i l'any passat tampoc. Així que aquest any m'he tret l'espineta.


Recorregut tret de la pàgina de l'organització.

  Hi han dos recorreguts, cursa de 10 quilòmetres i la mitja. Com es pot apreciar la mitja marató són dues voltes al circuit. El circuit comença i acaba en el passeig marítim on sempre dóna gust acabar davant del mar.
  Realitzar dues voltes al mateix circuit té les seves coses bones i dolentes. Per mi les coses bones són que un cop has fet la primera volta i si vas bé de forces, saps si pots donar una mica per aconseguir aquella marca, sabent el que queda de recorregut. En canvi la dolenta és que si vas just de forces, també saps el que queda per acabar... Estrènyer les dents!

Fotografia feta per JJVico.
  Amb en Josep Maria decidim fer la mitja amb en Jorfer i en Manolo de Correcats, que aniran a fer 1h32' a ritme de 4'22'' el quilòmetre.
  Els primers quilòmetres passen ràpid i anem a bon ritme, per sota del previst i completem els 10km en 43'23''. Ara queda una altra volta al circuit.

Avituallament primera volta. Foto JJVico.
 
  Anem a bon ritme i si forcem una mica, anirem per 1h30'. Decidim aguantar una mica el ritme i més endavant ja decidirem que fem. A partir del quilòmetre 16 jo ja vaig amb les forces justes i intento aguantar, en Josep Maria augmenta una mica, està molt fort.
  Quilòmetre 18 enfilem per sobre d'un pont, que és l'únic tram del recorregut on tenim una mica de pendent i el fem d'anada i tornada. Ara ja vaig sol aguantant el ritme i només penso en què arribi ja la meta perquè vaig molt just. Tot i així aguanto el tipus
  Últim quilòmetre, passem pels carrerons de la població on hi ha molta gent animant al carrer, dues voltes més i per fi! L'arc d'arribada.

Arc d'arribada. Foto JJVico.
  
  Aconsegueixo parar el crono en 1h 31' 16'' (real) però arribo a meta asfixiat. En Josep que a partir del quilòmetre 16 ha tirat sol, para el crono en 1h30'08''
Després de temps sense fer una mitja puc estar molt content del temps fet. 
Una mitja molt maca encara que el recorregut no sigui dels meus favorits.
Tot i així segur que hi tornarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada