dimecres, 25 de maig de 2016

Cursa Popular Nou Barris

  Vaig començar la setmana amb una cursa, i per acabar-la, ho faig amb una altra: la Cursa Popular de Nou Barris.
Mai havia participat en aquesta cursa i la veritat és que m'ha agradat molt. Aquest any i per primera vegada, he participat com a membre de l'equip d'Eurofitness.

Recorregut tret de la web de la cursa.


  Com es pot veure en el seu perfil no ha estat una cursa d'aquelles planes, ja que fins al quilòmetre cinc la cosa s'enfilava. Tot i això sí que puc dir que ha estat una cursa molt ràpida on tot i haver-hi els trams de pujada, després es podia recuperar el temps perdut en la baixada a partir del quilòmetre 6.

Fotografia feta per l'organització.

  
  Hem iniciat el recorregut davant de l'Heron city. Tot recta una corba i ja tinc el primer quilòmetre que em surt a 3'48'', anem bé. Passo el segon a 3'51'' i el tercer a 3'56'', em trobo bé i les cames em responen però no puc baixar el ritme, ja que ara ve el tram dur. Del quilòmetre 3 al 4 perdo bastant de temps en pujar  el passeig Valldaura i em surt a 4'17'', i del 4 al 5 pujant Via Júlia a 4'05''. Tot el temps guanyat en el primer quilòmetre ja me l'he menjat!

  Ara entrem a la segona part de la cursa i toca treure les forces que queden. S'agraeix el desnivell positiu i passo el quilòmetre 6 a 3'53'', el 7 a 3'54'' i el 8 a 3'52''. Em trobo bé per mantenir el ritme però no per augmentar. Així que decideixo continuar igual i entrar per sota de 40'. Faig el quilòmetre 9 a 3'55'' després d'una recta que se m'ha fet molt i molt llarga.

  Última recta aguantant i ja tinc el meu objectiu a la butxaca. Entrem a les pistes d'atletisme de Can Dragó on hi ha la meta i finalitzo la cursa en un temps de 39'39''. 

Fotografia feta per l'organització.

  Tot i no portar uns entrenaments molt regulats aquestes últimes setmanes, puc estar molt content dels resultats obtinguts. Em mantinc en temps per sota dels 40 minuts, acabant el 106 de la general i el 55 en la meva categoria. 

  Ha estat una cursa molt ben organitzada, recorregut maco de fer amb carrers amples pel barri i un molt bon ambient i animació dels veïns. I sempre s'agraeix acabar una cursa en una pista d'atletisme, li dóna aquell puntet de professionalitat que als corredors amateurs tant ens agrada. Cursa molt recomanable.


Equip Eurofitness.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada