dimecres, 25 de maig del 2016

35a Cursa de Pallejà

El passat diumenge dia 6 de Juliol es va disputar la 35a Cursa de Pallejà en modalitat de 5 i 10km. Cursa dins el calendari de la lliga Championchip i organitzada pel club d'atletisme pallejà.

La inscripció per les dues modalitats era de 12€, un preu raonable, on incloïen una samarreta tècnica, un buff, bossa del corredor amb diversos productes (aperitius, refrescs, protector labial, crema hidratant) i  la possibilitat d'utilitzar les dutxes del pavelló municipal, la piscina i el gimnàs.

La cursa començava a les 9:00h, i per les dates en què ens trobem es preveia una cursa amb molta xafogor per la qual cosa seria dura. El recorregut de 10km constava de dues voltes al circuit on només hi havia dos petits desnivells, un del km 2 al 3, i l'altre del km 6 al 7.

Recorregut tret de la web de la cursa.

Vaig començar la cursa a bon ritme però feia bastants dies que no entrenava i també que no competia, així que sabia que patiria a la segona part del recorregut. L'objectiu era fer sub 42.

Els primers kilòmetres, mantenia un ritme entre 4'05'' i 4'15'', estava dins del temps estimat, passant la meitat de la cursa a 20'28'' a ritme de 4'05''. La segona meitat se'm va fer una mica llarga, però aconseguint mantenir el ritme per finalitzar la segona part del recorregut amb un temps de 20'52'', a ritme de 4'10''. Temps final real de 41'19'', acabant el 12 de la meva categoria i el 88 de la general. Molt content per l'objectiu aconseguit!

Va ser una cursa molt ben organitzada, i una gran pensada la de ruixar als corredors amb aigua, ja que amb la calor que feia va anar molt bé.

Fotografia feta per Manuel Sanchez Milla.
 Aquesta és l'única fotografia que he pogut trobar i on surto a la part dreta, darrere del corredor de blanc, amb samarreta taronja.

Amb aquesta cursa dono per acabada la temporada de curses. Fins al Setembre!