dilluns, 12 d’octubre de 2015

Ruta de les X Ermites

La Ruta de les X Ermites arrencava el dissabte dia 10 d'octubre a les 7:00 amb tres distàncies possibles 5, 25 i 50 quilòmetres. La distància de 5 quilòmetres passava per una ermita, la de 25 quilòmetres per 5 ermites, i la distància reina de 50 quilòmetres passava per les 10 ermites.
Vaig decidir inscriure'm en la distància de 25 quilòmetres i veure les 5 ermites.

Recorregut i ermites visitades en la cursa de 25 quilòmetres.


La cursa va arrencar puntual a les 8:00 del matí. Amb moltes ganes de començar a córrer i tornar a sentir la sensació de portar de nou un dorsal.
Així va començar la cursa.


Tret de sortida i tothom a córrer! Em sentia amb moltes forces i ganes a la vegada i vaig decidir apretar des de l'inici.
Al tercer quilòmetre ja ens vam trobar amb la primera pujada, la desfeta, que ens va portar fins a la torre del foc i d'allà una baixada impressionant per trialeres plenes de pedres fins a l'ermita de Bruguers.
Tot baixada fins al camí que ve del cementiri de Sant Climent, d'allà planejant una mica per arribar a la segona pujada d'un quilòmetre i mig fins a dalt del camí Ral. Segon avituallament i tornem a baixar fins a Sant Climent passant per l'ermita del Roser.

Instants abans de fer la desfeta.
Per Can Colomer dels Escarabats ens enfilem fins a dalt de tot i continuem pujant pel tallafoc, una pujada on ja es noten els quilòmetres i les cames comencen a estar cansades.
Un cop passat el tallafoc baixem passant per Can Bruguera, on ja comencem a veure la terra vermella característica de begues, i tornem a pujar per la Roca del Barret per arribar a Begues de nou.
Al final allargant el recorregut quasi fins als 27 quilòmetres.

Fotografia de l'arribada feta per chronotrack.
Al final 26,8 quilòmetres i acabant el 19 de la general i el 8 de la meva categoria, molt però que molt content.
Una cursa per apuntar-la al calendari i qui sap si l'any vinent fent la de 50 quilòmetres!

2 comentaris: