dissabte, 14 de juny de 2014

III Cursa Ecològica Molins de Rei

El passat diumenge dia 1 de Juny es va celebrar a Molins de Rei (Baix Llobregat) la tercera edició de la Cursa Ecològica. És una cursa de muntanya que consta de dos recorreguts, un recorregut de 10 km, i un altre de 25,3 km. La cursa l'organitza l’AMPA del Col·legi Virolai i l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de les entitats esportives d'AEM 2000, secció atletisme i ComeKm.
Un dia mirant la pàgina de Championchip, els del xip groc, vaig veure que feien una cursa de muntanya aprop d'on visc jo, i vaig entrar al link per informar-me.

La meva primera sorpresa va ser que era la tercera edició que es feia aquesta cursa i jo que sóc de Sant Climent de Llobregat, no n'havia sentit a parlar, així que grata sorpresa. La segona va ser el preu: 14€! La veritat és que avui dia trobar una cursa de muntanya per aquests preus és bastant complicat. Vaig decidir inscriure'm a la cursa de 25,3 km, una part pel preu, i l'altra perquè córrer per muntanya sempre és un gran plaer.
En anar a recollir el dorsal, em vaig trobar amb això:

Bossa del corredor.
Pels 14€ pagats vaig rebre tot això! No cal dir que el fuet no va durar gaire.

La cursa arrencava al carrer del Bruc, al costat del Parc de la Sèquia del Molí i ens endinsàvem per la riera on el tram s'estretava una mica i on hi havia abundant pedra solta. Fins el km 3'5-4 anàvem ascendint per una pista bastant ampla, es podia córrer amb comoditat. Desprès venia una baixada de quasi 1 km que sempre va bé per descansar i tornar a agafar aire. Tornàvem a ascendir fins arribar als 258m, passant per caminets estretets amb vegetació a ambdós costats del camí. A partir del km 12 la cursa es posa seriosa: pujant per una pista ampla que es va enfilant lleugerament però sense descans fins a arribar a un corriolet molt maco, per acabar en una pujada curta però exigent on arribem al km 16. A dalt de tot trobarem l'avituallament, a 392m. (Cal remarcar que hi havia avituallament cada 5km, molt complerts, amb begudes isotóniques, aigües, i també de sòlids, amb fruits secs i fruita).
A partir d'aquí la cursa ja seria de descens, amb alguna pujada puntual, per acabar un altre cop allà on haviem començat, al Parc de la Sèquia del Molí. Amb un temps final de 2h 33'23'' a la posició 104 de 332, molt content.
Abaix a l'esquerra de color taronja. Foto de l'organització.

Les impressions que m'emporto d'haver realitzat aquesta cursa són excel·lents, com ha organització un 10, estava tot ven senyalitzat, els avituallaments molt complerts, la gent molt agradable, i un recorregut molt maco que fins ara desconeixia. L'any vinent, serà una cursa per marcar-la al meu calendari sens cap mena de dubte!   
Aquí podeu trobar les meves dades del Garmin.
Gràcies i fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada