divendres, 18 de març del 2016

Marató de Barcelona 2016

Un any més arriba la distància màgica per a qualsevol corredor; els 42.195 metres. I per tercera vegada consecutiva corro la marató de Barcelona, la de casa.
Em vaig posar com a objectiu millorar la meva millor marca personal que està en 3 h 19', i dic està perquè com explicaré més endavant no vaig aconseguir millorar.


Doncs l'objectiu era millorar aquesta marca de l'any anterior i acostar-me a les 3 h 15'! Vaig seguir la planificació feta com cada any per en J.M. Piulachs però aquest any augmentant la distància en les setmanes amb més càrrega de quilometratge.

Fotografia al km 18 feta per Lídia Garcia.

A la sortida vaig decidir col·locar-me amb les llebres de 3 h 15' i seguir-les en tot el recorregut. El problema que vaig trobar-me va ser que es feien uns taps molt grans en els avituallaments i quasi no aconseguia hidratar-me ni menjar res, així que vaig decidir avançar-me i posar-me davant les llebres mantenint el ritme.

Fotografia abans del km 30.

La frescor em va durar quasi fins al km 31, quan de mica en mica vaig anar disminuint el ritme i veient com les llebres em passaven al davant. Vaig veure que no aconseguiria fer millor marca i vaig passar al plan B. Acabar la marató gaudint el que em quedava.

El moment de glòria.
Arribar fins aquí em va costar molt. Perquè tot i anar bé físicament i aguantant el dolor de cames i notant els quàdriceps molt carregats el cap no el tenia molt fi. Em va passar pel cap moltes vegades plegar, deixar de córrer i asseure'm a la vorera, però al final les ganes d'arribar a meta i també el fet de trobar-me amb el meu sogre a 4 km de meta i que m'anés animant la resta de recorregut va fer que em passessin tots els mals i arribar a la meva tercera marató.


 



2 comentaris:

  1. Felicitats! Arribar a la meta és el més important. Per millorar la teva marca encara tens temps! A per la Marató del 2017!!

    ResponElimina