dimecres, 18 de març de 2015

Marató Barcelona 2015

3 mesos d'il·lusió, 3 mesos d'emocions, 3 mesos gaudint, però també 3 mesos de preparació, 3 mesos de sacrificis, 3 mesos de patiment, 3 mesos esperant el gran dia i finalment aquest ha arribat.
Diumenge 15 de març, s'ha disputat la Marató de Barcelona. Per fi aquests tres mesos on s'han acumulat milers de sensacions fan esclat en els 42.195 m recorrent la ciutat de Barcelona.

És la meva segona participació en una Marató, i no puc estar més content perquè he rebaixat en 22 minuts la meva anterior marca deixant-la en 3h19'10".

Temps parcials i acumulat.
La Marató va arrencar a les 8:30 h del matí, i en aquell precís moment en què creues la sortida, milers d'emocions et recorren tot el cos. Comences a córrer amb els ulls brillants d'emoció per intentar aconseguir allò que tothom busca en una marató, arribar a meta. I quan ho aconsegueixes, el dolor que tens a les cames, el cansament després de 3 hores tot desapareix, i dóna pas a una indescriptible sensació que només aquells que s'atreveixen a afrontar-se a una Marató saben del que parlo.  


Recorregut de la Marató.
Un recorregut per tota Barcelona on es passa pels llocs més emblemàtics. Al voltant del Camp Nou, la Pedrera, el pont de Calatrava, la Torre Agbar, el Fòrum, les torres Mapfre, Arc del Triomf, Plaça de la Catedral i Colom, entre altres. I acaba entrant pel passeig de Maria Cristina amb les fonts de Montjuïc de fons.

Foto de família.
Gràcies a tots ells per animar-me en la meva Marató! En especial a la Lidia i a la meva mare que em van seguir al voltant dels 42 quilòmetres. 
I una especial abraçada al meu company d'entrenaments matiners, pels quilòmetres que hem recorregut junts i pels que encara correrem!!

Aquí teniu l'equip al complert del Sant Climent Runner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada